Stjärnkalaset Norra

Välkommen till Stjärnkalaset Norra den 24-25 oktober i Umeå, en utbudskonferens för scenkonst i skola och familjeföreställningar!

Teatercentrum Norras nya scenkonstfestival Stjärnkalaset Norra samgår i år med den tidigare regionala utbudskonferensen Scenkonstdagar Barn& Unga.
Stjärnkalaset Norra samordnas även med och kompletterar utbudskonferensen Scenkonstdagar 22 med vuxenutbud som genomförs dagarna innan.

Stjärnkalaset Norra riktar sig främst till dig som är inköpare av teater, dans och cirkus. Här får du möjlighet att se utdrag och presentationer av det kommande länsturnéutbudet, hela föreställningar från norrlänens fria teatrar med barn i salongen och framförallt en möjlighet att inspireras och knyta kontakter.
Programmet kompletteras även med seminarier och andra aktiviteter riktade mot såväl producenter som kulturarrangörer och skolpersonal med tematik som skapande skola, barnkonventionsarbete och förutsättningar för lokal kulturutveckling för barn och unga.

Måndag för yngre – Tisdag för äldre
För att underlätta för dig som besökare är programmet detta år uppdelat i en yngre och en äldre målgrupp. Föreställningar för förskola och lågstadiet spelas under måndagen, medan tisdagen bjuder på föreställningar för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Du kan därmed välja om du deltar på en eller båda dagarna.

Kostnadsfritt resa och boende
OBS! I år erbjuder Teatercentrum Norra samtliga arrangörsdeltagare gratis resa och boende! Läs mer om detta.

Du kan läsa mer om Stjärnkalasets hela föreställningar på Teatercentrum.se.
Se programmet i sin helhet

Deadline fysiskt deltagande 1 okt – digitalt deltagande 19 okt.
GÅ TILL ANMÄLAN (du kan nu enbart anmäla till digitalt deltagande)

Håll dig gärna uppdaterad genom våra sociala medier
#scenkonstdagar22,  Facebook/ScenkonstdagarNorra.