Digitalt deltagande

INSTRUKTIONER FÖR ATT DELTA DIGITALT
Scenkonstdagar 22 och Stjärnkalaset Norra är två hybridkonferenser där du kan välja att delta fysiskt på plats eller se konferenserna via länk, antingen i livesändning eller i efterhand.

Du kan anmäla dig som digital deltagare fram till den 19 oktober.
Ni som samlats för en gemensam lokal utbudsträff i föreningen, elevrådet eller arbetsgruppen tex, kan erhålla fikaersättning från er konsulent upp till max 4000kr.
Gå till anmälan

För Scenkonstdagar 22 ses sändningen live och du är en aktiv del av konferenspubliken. Du kommer att ses från scenen som din användare och kommer att kunna kommentera, ställa frågor och ha samtal på plattformen under programmets gång. Konferensen kommer därefter att ligga tillgänglig för att ses av samtliga anmälda fram till 1 december.

För Stjärnkalaset Norra filmas konferensens två dagar och sammanställs till ett program. Det sammanställda konferensprogrammet presenteras som livesändning onsdag 26 oktober mellan 10-14.30 med extramaterial och finns därefter tillgängligt fram till 1 december.

Inloggning:
Är du anmäld för att delta digitalt till utbudskonferenserna Scenkonstdagar22 samt Stjärnkalaset Norra kommer ett mail skickas till dig senast torsdag den 20 oktober med en personlig länk till den digitala konferensen så du kan skapa ett inlogg och få tillgång till eventet.

Registrering:

  • Klicka på inbjudningslänken till registreringssidan som mailas till dig senast den 20 oktober. Gör det gärna i god tid innan konferensen startar för att se så att allt funkar.
  • Fyll i informationen på registreringssidan och lägg till ett eget lösenord. Du behöver lösenordet igen vid återbesök av sidan, så skriv upp det eller spara om datorn frågar!
  • Utforma gärna din profil med att lägga till en profilbild eller välja någon befintlig avatar samt ange intressen för att visa vad du gör och vem du är. Detta är självklart frivilligt men gör det lättare för andra att se vem du är och kunna ta kontakt.
  • Godkänn användarvillkoren, så har du skapat din profil. 
  • Du får därefter tillgång till konferensen via en bekräftelselänk.
  • Väl inne i konferensen har du tillgång till informationsmaterial från de olika utbuden som presenteras, du kommer att kunna ta del av olika extramaterial och förstås se själva sändningen i sin helhet eller välja favoritklipp eller specifika programpunkter.