Anmälningsinformation

KORT OM PROGRAMMET
FREDAG:

För de som anländer redan på fredagen kommer ett allmänt mingel att pågå på hotellet från ca kl 19.30. Baren är öppen och det finns tillfälle att prata av sig lite. Varmt välkomna!

Känner ni er extra kulturella och anländer före 19.00 rekommenderas att boka biljetter till någon av de två föreställningar som erbjuds i Umeå på fredag kväll:
Let´s inherit the earth – Profilteatern som senaste spelade på Fringe i Edinburgh med mycket goda recensioner
Polarfararna – Riksteatern

LÖRDAG/SÖNDAG:
Lördagen startar kl 09.00 med incheckning, därefter pågår föreställningar och presentationer fram till ca 17.00.

Därefter hålls gemensam middag följt av kvällsföreställningen Hairy Tales som presenteras i samarbete med Umeå Teaterförening och erbjuds till ett subventionerat pris av 120kr som ni kan betala direkt vid anmälan.

Föreställningen följs av Åskådarskolans publiksamtal lett av teaterkritiker Ylva Lagercrantz Spindler. Samtalet ingår i Scenkonstdagar´18 arrangörsstärkande ambition. Läs mer om kvällsföreställningen.

Söndagen inleds kl 8.30 och avslutas med lunch kl 13.00.
Programmet kommer att presenteras i sin helhet i mitten av oktober.

OBS! UNGA ARRANGÖRER – erbjudande om fritt deltagande!
Inför Scenkonstdagar ´18 kan respektive regional riksteaterförening erbjuda blivande eller verksamma arrangörer 16-30 år att delta kostnadsfritt på konferensen. Erbjudandet gäller dig som är medlem i Riksteatern.

ANMÄLAN
Du kan anmäla upp till tio personer vid samma anmälningstillfälle och betalar deltagaravgiften i anslutning till din anmälan. Var alltså redo med kortet.
Sista dag för anmälan är den 26 oktober.

HÄR GÖR DU DIN DELTAGARANMÄLAN

För frågor rörande anmälan, kontakta stefan.akerman@riksteatern.se

Hairy Tales lördag kl 19.00

RESA TILL SCENKONSTDAGAR ´18
För att göra resan till och från årets Scenkonstdagar så smidig och trevlig som möjlig så finns ett erbjudande om chartrad konferensbuss från Norrbotten respektive Jämtland/Härjedalen. Ni anger intresse för detta i anmälningsformuläret. Vi återkommer efter anmälningstidens slut om hur dragningen blir.

Övriga resenärer via kollektivtrafik
Reseersättning vid tåg/buss 800kr/person. Kriterier: Resavstånd 30 mil eller längre (Töre, Arjeplog, Strömsund, Bräcke ex vis)
Reseersättning anmäls via reseersättningsblankett som erhålls på plats kompl m kvitton.

Enskilda resande m bil
Vi erbjuder reseersättning för 400kr/ person – anmäls via reseersättningsblankett (milersättning 18.50/mil) och uppmanar till samåkning i största möjliga mån. För samordning kontakta era grannföreningar eller er konsulent.

BOENDE
Deltagare på Scenkonstdagar ’18 som önskar boende bokar och bekostar detta själva senast den 26 oktober.
Vi har ett subventionerat avtalspris hos Umeå Comfort Hotell Winn som ligger i direkt anslutning till Umeå Folkets Hus. Ange bokningskod ”Scenkonstdagar 18”.
Mail: co.umea@choice.se
Telefon: +46 90 71 11 00

Kontakta årets projektledare Inger Holmberg eller er länsteaterkonsulent för frågor!